Bifurcatiepunt 15, 20 maart 2009

 

Origineel

 

 

Voorspellingen voor ATS bifurcatiepunt 15
20 maart 2009


De Auric Time Scale theorie is gebaseerd op de Maya Lange Telling Kalender.  Deze kalender die op 11 augustus 3114 v.Chr. aanving loopt af op 21 december 2012. De Auric Time Scale theorie  is een theorie van de wiskundige/astroloog professor Dr. Sergey Smelyakov en verdeelt deze kalender in tijdvlakken volgens verhoudingen van de Gulden Snede. Het punt dat de kalender perioden verdeelt in twee delen die zich verhouden volgens de Gulden Snede ratio (Phi) heet een bifurcatie punt.  Door ieder kalender deel opnieuw volgens deze ratio op te delen ontstaan steeds kleinere tijdsintervallen. Uiteindelijk worden de tijdsintervallen richting het einde van de kalender op 21 december 2012 oneindig klein en hun aantal oneindig groot. De tijdsintervallen imploderen naar een singulariteit. De Auric Time Scale theorie nu correleert ieder bifurcatie punt in de Maya kalender aan wereldse gebeurtenissen met een grote impact. Het kan om positieve of negatieve veranderingen gaan in de loop van de wereldgeschiedenis, natuurrampen, grote geopolitieke of sociale veranderingen, etc . Doordat de tijdsintervallen richting het einde van de kalender steeds kleiner worden, voorspelt de theorie dat de frequentie van veranderingen zal toenemen.

We leven op het moment in een tijd van snelle en grote veranderingen die zich in een steeds sneller tempo voordoen. De wereld van gisteren lijkt niet op de wereld van vandaag en alles om ons heen lijkt steeds ongrijpbaardere en instabieler te worden. We raken de controle kwijt en we lijken af te stevenen op een situatie waar chaos het tempo en de richting van de veranderingen lijkt te dicteren. Wie had kunnen bedenken begin 2008 dat ons economische toekomst perspectief zo snel zou kunnen omslaan toen de effecten van de mondiale kredietcrisis zich duidelijk begonnen af te tekenen eind 2008?

Om terug te komen op de Auric Time Scale, het vorige belangrijkste bifurcatiepunt was BP14 op 22 november 2006. Rond dit tijdstip speelde de tussentijdse verkiezingen in de VS.  (Zie ook: http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/Spiegelbeeld%202.html) Dit moment markeert een omslag in het mondiale bewustzijn dat de inval in Irak misschien toch niet zo’n verstandige zet is geweest. Het tij tegen Bush begon zich hier op grote schaal te keren.

We staan nu aan de vooravond van bifurcatiepunt 15, dat plaatsvindt op 20 Maart 2009. De ATS theorie voorspelt dat rond deze periode er belangrijke mondiale veranderingen cq. gebeutenissen zullen plaatsvinden. Volgens Dr. Sergey Smelyakov  wordt dit bifurcatie punt verder geïntensiveerd door resonanties met de volgende astrologische factoren:

  • De invloed van de komeet Hale Bopp.
  • Het feit dat deze datum de lente equinox datum is.

Professor Dr. Sergey Smelyakov bestudeert de effecten van het passeren van de komeet Hale Bopp al vanaf 1997 toen de komeet het dichts langs de aarde scheerde.  Dr. Smelyakov is tot de conclusie gekomen dat de effecten van deze komeet nog ieder jaar na-ijlen op bepaalde dagen van het jaar die resoneren met belangrijke momenten van de passage van de komeet. Smelyakov noemt deze resonantie momenten van de komeet de ‘Foci van Hale Bopp’. Het  toeval wil dat 20 maart 2009 samenvalt met :

  • Het begin van de lente
  • Bifurcatiepunt 15 van de ATS theorie
  • Focus T4 van de invloed van de komeet Hale Bopp

De voorspelling is dan ook dat we rond 20 maart van dit jaar grote veranderingen gaan zien.
Voor wie geïnteresseerd is in alle details van deze voorspelling van Sergey Smelyakov, kan deze hier nalezen:

http://www.soulsofdistortion.nl/ATS-BP15.html
Het moge duidelijk zijn dat we in roerige tijden leven.

Voor meer achtergrondinformatie:
http://www.soulsofdistortion.nl/ATS.html

Reclame door Souls of Distortion

Souls of Distortion © 2006

Home: www.soulsofdistortion.nl