Dankbetuiging

 

Allereerst gaat mijn dank uit naar David Wilcock wiens werk en boeken een geweldige invloed hebben gehad op mijn leven en de initiële inspiratie zijn geweest om dit boek te schrijven. Jarenlang had ik spirituele literatuur bestudeerd, maar ik was volslagen overdonderd toen ik voor het eerst zijn boeken ‘Shift of the Ages’, ‘Science of Oneness’ en ‘Divine Cosmos’ las die een gezonde wetenschappelijke verklaring geven voor de onderwerpen waarover ik al zo lang aan het lezen was. Nooit had ik in mijn stoutste dromen durven dromen dat wetenschap en spiritualiteit op een dag verenigd zouden kunnen worden! Ik ontdekte al snel dat er veel meer wetenschappers zijn die dezelfde gedachten-gang volgen en nu de esoterische Oosterse wijsheden bevestigen. De waarheid is dat wetenschap en spiritualiteit slechts twee verschillende gezichtspunten zijn van hetzelfde adembenemende universum. Dank je, David en ik wens je het aller-beste met je aankomende film ‘Convergence’ die gebaseerd is op je boeken en die zonder twijfel zelfs groter en succesvoller zal worden dan ‘What the bleep do we know’.

Mijn dank gaat ook uit naar Daniel Winter, wiens werk ik net zo belangrijk en inspirerend vind. Je bent een van die wetenschappers van de nieuwe generatie die ons wetenschappelijk paradigma gaan doen verschuiven. Dank voor het reviewen van mijn boek in mei 2005 in jouw Implosie Groep nieuwsbrief. Hartelijk dank ook voor je DVD’s en het boek die je me nadien toestuurde, ik koester ze. Ik wil ook mijn dank uitspreken voor je voortdurende steun aan Byron New Energy.

Dank ook aan Geoff Stray, auteur van het boek ‘Beyond 2012, Catastrophe or Ecstasy, A Complete Guide to End-of-Time Predictions’ en webmaster van www.diagnosis2012.co.uk, de meest belangrijke website wanneer u oprechte objectieve en betrouwbare informatie zoekt over de 2012-voorspellingen. Dank je voor het evalueren en corrigeren van mijn boek en het opnemen van mijn boek in de boekenlijst op je website. De lijst is indrukwekkend en het is een eer om er in voor te komen. Voor mij ben je de meest belangrijke 2012-onderzoeker, die een objectief perspectief houdt m.b.t. de wilde 2012-theorieën die de ronde doen. Jouw boek is een aanrader voor iedereen.

Ik wil ook oprecht Neil Haddon hartelijk danken; spoedig na publicatie van mijn boek op het internet reageerde je spontaan en introduceerde je mijn boek op Wilcock’s Yahoo-forum. Daarbij bood je je hulp aan om mijn boek te corrigeren op Engels taalgebruik. Dank je Neil, je bent een ware vriend geworden en we wisselen nog regelmatig e-mails uit. Ik kan iedereen zijn interessante website www.wayshowers.co.uk aanbevelen - nadat u mijn boek uit heeft – wanneer u behoefte voelt om meer grip te krijgen op uw eigen leven. Neil heeft ook een boek geschreven getiteld ‘It’s up to you’ waarin hij benadrukt dat we met z’n allen heel snel veranderingen moeten doorvoeren.

Dank aan Jan Smith uit Zoetermeer voor je spontane aanbod om mijn boek in het Nederlands eens grondig onder handen te nemen en te corrigeren op spelling en taalgebruik. Je was niet alleen een goede corrector, maar ook een kritische lezer met verstand van zaken over de materie van dit boek. Ik heb je oprechtheid, eerlijkheid en kritische houding zeer op prijs gesteld! Je hebt hierdoor een bijzonder waardevolle bijdrage geleverd aan dit boek.

Mijn dank gaat ook uit naar Sol Millin die ik ontmoet heb via mijn boek en website. We hebben veel ideeën over wetenschap en bewustzijn uitgewisseld. Sol Millin is oprichter van Byron New Energy in Australië en is bezig om vrije energie uit het vacuüm te winnen teneinde deze gratis ter beschikking te stellen aan de  mensheid. Tot dusver is BNE erg succesvol geweest en het bedrijf heeft de kosmische watercel, beter bekend als de Joe Cell, weten te reproduceren en is in staat te demonstreren hoe een auto op deze energie kan rijden. Het is mijn voorrecht om webmaster van BNE’s website www.byronnewenergy.com te mogen zijn. Ik hou van je Sol en ik hoop dat velen je altruïstische voorbeeld zullen volgen.

Ik zou ook mijn dank willen betuigen aan John Kuhles van www.verbodennieuws.nl die me interviews toegestaan heeft in zijn webradio- programma’s en die mijn boek promoot op zijn website. Ik bewonder je lef John, jij bent iemand die publiekelijk durft op te staan en te spreken over het veel geridiculiseerde UFO-fenomeen, de wereldwijde onderdrukking van vrije energie, verboden archeologie en de ware geschiedenis van deze planeet, de gevestigde religieuze dogma’s en de heersende negatieve elite die zo veel voor het publiek verborgen houdt voor haar eigen bestwil.

Dank ook Frank Bonte van de Nederlandse vrije energiegroep: www.nulpuntenergie.net voor jouw steun aan mijn boek en jouw enthousiasme erover. Net als Sol Millin ben je altruïstisch op zoek naar vrije energie en ik ben ervan overtuigd dat jouw liefde en intentie je naar je doel zullen leiden.

Mijn dankbaarheid gaat ook uit naar mijn vriend professor Dr. Sergey Smelyakov voor het onderwijzen over de Grote Galactisch Conjunctie en de Auric Time Scale theorie betreffende 2012. We delen dezelfde belangstelling over deze onderwerpen en je hebt me toegestaan om samen een aantal artikels te schrijven over deze onderwerpen, ik voel me bevoorrecht en vereerd. Beide theorieën worden besproken in dit boek.

Mijn dank gaat ook uit naar Mladen Kvaternik voor zijn spontane vertaling van mijn boek in de Kroatische taal. Ik hoop dat jouw goede werk veel lezers in je land zal bereiken!

Ik wil mijn vrouw Christine bedanken voor haar voortdurende steun bij het schrijven van dit boek en haar ijver en toewijding aan ons gezin. Dank ook voor je geduld met mij en mijn boek. Ook wil ik mijn vader bedanken; de gesprekken met jou over onze favoriete onderwerpen in dit boek zijn altijd zeer inspirerend geweest. We hebben vele boeken besproken en ideeën en gedachten uitgewisseld en we zullen dat blijven doen.

Ik wil ook mijn collega’s Harold en Wil bedanken die altijd zeer enthousiast zijn geweest over mijn boek en me zodoende veel vertrouwen gegeven hebben. Wil, ik wil jou ook bedanken dat je me hebt voorgesteld aan de redactie van ‘Religie en Mystiek’ die het mij toestond een artikel voor dit blad te schrijven.

Dit boek werd op het internet gepubliceerd op 15 januari 2005 als een gratis e-boek omdat ik de behoefte had deze informatie te delen met zoveel mogelijk mensen. Het heeft me in contact gebracht met vele interessante en liefdevolle mensen van alle rangen en standen en hun dankbaarheid en de inspiratie die ze putten uit dit boek is mijn persoonlijke beloning. Laat me mijn dank uitspreken voor het lezen van mijn boek en ik hoop dat het jullie geïnspireerd heeft om verder te lezen omdat er zoveel goede en inspirerende schrijvers zijn in deze bijzondere tijd.

Volgende


Reclame door Souls of Distortion

Souls of Distortion 2006

Home: www.soulsofdistortion.nl