Ontheemde Zielen Ontwaken

Een samengaan van wetenschap en spiritualiteit

 

NewPocket versie nu €19,95

Een pocket boek versie van mijn boek is vanaf heden beschikbaar als extra service naar de lezers van mijn boek. Door de jaren heen heb ik velen verzoeken voor een pocket editie van mijn boek ontvangen en nu is dan eindelijk de tijd daar dat ik een geprinte hardcopy versie van mijn e-boek kan aanbieden. Koop uw kopie van 'Ontheemde Zielen Ontwaken' in de webshop:

Lees hier mijn boek review

Koop dit boek


Talen

Mijn gratis e-boek ‘Ontheemde Zielen Ontwaken’ is beschikbaar in drie talen, Engels, Nederlands en Kroatisch. Selecteer uw taal hieronder en ga naar de boek download pagina om de PDF versie te downloaden of het boek on-line te lezen vanaf uw computerscherm.

Selecteer uw taal

Engels

Souls of Distortion Awakening Buy this book

.

Nederlands

Souls of Distortion Awakening Koop dit boek

.

Kroatisch

Souls of Distortion Awakening Buy this book

 

Disclaimer, copyrights and terms of use

All information contained within this book has been compiled from other author’s
sources. If any omission of a reference to the copyright holder on any of the subjects
should be missing please contact:

contact@soulsofdistortion.nl

It is unlawful to falsely claim copyright on material found in this book.

This book may be freely distributed and quoted from, however it may not be
changed in any form or format and used for commercial purposes or reselling.
If content from this book is reproduced, please acknowledge the author as
the source and include a link to my website: www.soulsofdistortion.nl

If you would like to respond to this book please send your comments to the
above mentioned e-mail address. I do appreciate your opinion and or suggestions.

 

Mijn nieuwe boek december 2011:

De Grote Galactische Conjunctie

2020 kruisen

Grote Galactische Conjunctie is ontdekt door professor dr. Smelyakov en nader uitgewerkt in samenwerking met de auteur van dit boek. Dit boek is het resultaat van jarenlang speurwerk naar verborgen kennis uit de oudheid omtrent deze galactische gebeurtenis die in religieuze doctrines als de 'Eindtijd' bestempeld wordt. 

De zoektocht naar deze graal van heilige kennis voert langs de Soemeriërs, de Egyptenaren, de Grieken en Romeinen, naar de Middeleeuwse heilige genootschappen, de Tempeliers, de Schotse Rite der Vrijmetselaren, Rozenkruisers, de Tarot, Bijbel, gotische kathedralen, het kruis van Hendaye, de piramiden van Gizeh en nog veel meer... 

Uit al deze bronnen blijkt dat men de huidige Grote Galactische Conjunctie van 2012 als begin en einde van een cyclus zag. We onderzoeken het plateau van Gizeh en doen opzienbarende ontdekkingen die naadloos aansluiten bij 'de Orion correlatie theorie' van Hancock-Beauval-Gilbert. De piramidion van de grote piramide is teruggevonden en zal tijdens de winterzonnewende van 2012 zijn hemelse positie herinnemen. 

Aangetoond wordt dat het christendom een heidense oorsprong heeft met een astronomische achtergrond. Occulte aanwijzingen hieromtrent zijn in kerken terug te vinden. Het christendom is de nieuwe religie van het tijdperk Vissen. Het Lam Gods moest geofferd worden omdat het tijdperk Ram ten einde liep. De vroege Christenen gaven hun nieuwe verlosser de acroniem Ichtus, wat Oudgrieks is voor vis. Leg de Griekse hoofdletters over elkaar en er vormt zich een achtpuntig kruis dat het geheim in zich draagt van de Nieuwe Tijd. 

Het achtpuntige kruis is namelijk het symbool van de Grote Galactische Conjunctie wanneer twee astronomische kruisen weer samenvallen om een enkel vierpuntig kruis te vormen in de dierenriem. Esoterisch staan de vier evangelisten voor dit zodiakkruis, Christus, het 'licht' van de wereld voor de zon, de twaalf apostelen voor de twaalf dierenriemtekens. 

Bestel dit boek hier

 

Reclame door Souls of DistortionSouls of Distortion 2008

Home: www.soulsofdistortion.nl