Byron New Energy presenteert met trots:

een auto die op water loopt!

 

BELANGRIJKE UPDATE

Klik hier!

 

 

In de lente van 2005, richtte Sol Millin een research groep op in het exotische Byron Bay in Australië en noemde het ‘Byron New Energy’ afgekort BNE. Het was Sol Millin’s intentie om vrije energie te ontwikkelen voor de wereld en zoals we kunnen lezen uit hun missiestatement is hun intentie om ‘een niet winstgevende humanitaire groep te vormen’. Om dit doel te bereiken heeft BNE een ‘open source’- structuur aangenomen om zo alle onderzoek en technologie vrijelijk te delen op een op Wiki gebaseerde website, die het iedereen toestaat te publiceren of een bijdrage te leveren, om op die manier lid te worden van de BNE gemeenschap.

In September 2005 lanceerde Sol Millin zijn volgende initiatief om een groep onderzoekers en wetenschappers bij elkaar te brengen die een bijdrage zouden kunnen leveren aan de doelstelling van BNE om vrije energie voor de wereld te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot Daniel Winter’s steun voor deze groep en in die tijd werd ook ik gevraagd door Sol om lid te worden van het BNE team. Ik had Sol ontmoet door mijn boek ‘Souls of Distortion Awakening’ dat hij gelezen had en waar hij erg over te spreken was. We hebben vaak van gedachten gewisseld over onze favoriete onderwerpen fysica en bewustzijn en uiteindelijk heeft Sol me uitgenodigd om aan boord van het BNE team te komen als webmaster van www.byronnewenergy.com.

Vandaag presenteert BNE met trots haar eerste resultaten van haar zoektocht naar ‘niet vervuilende energie voor de toekomst’. BNE heeft wat het noemt een kosmische watercel ontwikkeld die een nieuwe nog onbekende energievorm aan haar omgeving onttrekt en die gebruikt kan worden als brandstof voor een verbrandingsmotor en waarop dus een auto kan lopen. In feite bevat de cel alleen maar drie concentrische roestvrijstalen elektroden die ondergedompeld zijn in water. De buitenste elektrode is de anode, de binnenste de kathode en de centrum elektrode is elektrisch neutraal. De cel wordt geladen met een 12V gelijkspanning voor de duur van slechts enkele minuten. Zoals verwacht ontstaat er een normaal elektrolyseproces maar merkwaardig genoeg ontstaat er ook een nog onbekend energieleverend proces dat blijft voortduren zelfs nadat de voeding wordt uitgezet. Volgens de originele uitvinder, een man die zich niet wil identificeren anders dan met zijn voornaam Joe, begint de cel uit zichzelf energie te onttrekken uit de kosmos. Na enkele dage ‘kosmisch laden’, zal de cel zogeheten ‘geladen water’ bevatten dat gebruikt kan worden.

BNE is in staat te demonstreren dat een auto kan lopen op dit ‘geladen water’. Geen directe brandstof injectie is nodig, de uitgang van de cel wordt eenvoudig vastgemaakt aan een nippel op de carburateur d.m.v. een rubberen slang. Met de brandstofleiding los, kan de auto gestart worden en gaat deze lopen op deze nieuwe energievorm.

BNE heeft geen verklaring waarom en of hoe deze auto op deze energie loopt, maar omdat de motor rustiger gaat lopen wanneer de timing van de ontsteking vroeger wordt afgesteld, zou dit een aanwijzing kunnen zijn dat hier sprake is van een soort implosie principe in plaats van het gewoonlijke explosie beginsel dat hoort bij verbrandingsmotoren.

Tijdens het ‘kosmische laadproces’ worden er verschillende gassen geobserveerd, waaronder waterstof. Het ‘geladen water’ heeft vreemde eigenschappen, de vreemdste is wel dat het water brandt wanneer het wordt aangestoken! Of het de waterstof is in het water of dat het water zelf de brandstof vormt is onduidelijk, maar het zou goed kunnen zijn dat het water haar kosmische energie vrijgeeft in een proces wat we waarnemen als oxidatie of verbranding.

BNE is ook in staat om nog een vreemde eigenschap van dit ‘geladen water’ te demonstreren in een ‘don’t try this at home’ type experiment. Wanneer dit water in de carburateur van een lopende auto gegoten werd, blijft de motor lopen. Omdat water onsamendrukbaar is zou men verwachten dat de drijfstangen van de motor het begeven wanneer de zuiger probeert de vloeistof samen te drukken in de compressie slag. Echter de motor van Sol Millin’s oude Subaru bleef spinnen als een kat die geaaid werd. 

Vanuit ons huidig wetenschappelijk inzicht zouden wagens niet op water moeten lopen, echter BNE’s experimenten zijn echt en kunnen worden gereproduceerd. Wat betreft de motivatie van BNE, kunnen we gerust zijn dat we een positieve intentie hebben om vrije energie ook echt gratis te maken. Waarom, omdat BNE al haar onderzoek openlijk publiceert op haar website om er zeker van te zijn dat deze technologie niet gepatenteerd kan worden door een grote industriële onderneming die wederom van de gemeenschap geld zou gaan vragen voor energie die in werkelijkheid gratis is.

BNE nodigt wetenschappers en onderzoekers wereldwijd dan ook uit om deze nieuwe vorm van energie te onderzoeken en om de resultaten te reproduceren van wat wij denken dat ooit een mondiale revolutie zal veroorzaken. BNE zoekt nog investeerders om ons research lab te sponsoren in Byron Bay.

 

 

U kunt hier alvast onze demonstratie video zien:

Hoge resolutie : BNE demonstratie Joe Cell

Lage resolutie : BNE demonstratie Joe Cell

 

Vervolg verhaal           : Joe Cell toekomstige energie cel?
Byron New Energy       : www.byronnewenegy.com
Joe Cell Yahoo Group : groups.yahoo.com/group/joecellfreeenergydevice/

Joe Cell Yahoo Group        : groups.yahoo.com/group/JoesCell2

UK Joe Cell forum              : http://www.joecell.co.uk/forum/

NL Joe Cell forum              : http://groups.yahoo.com/group/Joe-Cell-NL/

Bill Williams Joe Cell         : /joecellhydra.com/

Joe Cell video's                  : http://joecell.cloud.prohosting.com/

Nutech2000                         : www.nutech2000.com

Nederlandse site               : www.vrijeenergiemachine.nl

Nulpuntsgroep                   : www.nulpuntenergie.net/diversen/joecell.htm

 

Pure Energy Systems
Pure Energy Systems Joe Cell

 

Steun ook Sol Millin's Tsusanang Project voor de Aids wezen in Afrika

Tsusanang Project

 

Joe Cel foto's

Joe Cell

Concentrische hoge kwaliteit roestvrij stalen cylinders in de Joe Cell

 

Joe Cell

Cylinders electrische gescheiden door rubberen spacers

 

Joe Cell

Joe Cel aangesloten op een 12 V gelijkspanningsvoeding

 

Joe Cell

De Joe Cel blijft bellen creeren zelfs wanneer de stroomvoorziening afgesloten wordt na 5 minuten laden.

 

Joe Cell

Operationele unit gereed om ingebouwd te worden in een auto

 

Joe Celll

Joe Cel ingebouwd in een auto

 

Sterling D. Allan van PES interviewt
Peter Stevens van Byron New Energy

Uitleg van een hoogst ongewone technologie en sommigen van de meest verbazingwekkende claims die ermee gepaard gaan. Deze brandstofloze technologie zou benzine en diesel overbodig kunnen maken terwijl er geen aanpassing nodig zijn van de motor zoals deze nu in gebruik is.

Lees meer (engels)

Bill Williams

Video van de truck die uitgerust is met een Joe Cell


 

Joe Cell truck bouwer bedreigd,
tekeningen vernietigd

Nadat hij had aangekondigd dat hij met succes een vrachtwagen op een Joe Cell technologie omgebouwd had, waarbij Orgone energie ontrokken wordt aan water, vertelde Bill Williams dat hij benadert was door twee mannen die van hem eisten dat hij zijn onderzoek zou staken, waarbij ze hem bedreigend voor de ernstige consequenties die het zou hebben indien hij dat niet zou doen. Anderen de Joe Cell nu in leven.

Wanneer u denkt dat de Bill Williams zaak slechts een enkel incident is dan kunt u zich nog eens verbazen over hoe grootschalig en lelijk deze wereldwijde vrije energie onderdrukking werkelijk is:wereldwijde vrije energie onderdrukkingTheoretische verklaring voor de Joe Cell

Sinds Sterling Allen van Pure Energy Systems de Joe Cell opgepikt heeft en Peter Stevens van Byron New Energy geïnterviewd heeft, is de interesse in de Joe Cell enorm toegenomen. Op de PESN website zijn theorieën boven water gekomen over hoe de Joe Cell zou werken. Het traditionele idee is dat de Joe Cell waterstof produceert en dat dit gas de brandstof is waarop de auto loopt. Echter degenen die Joe Cellen gebouwd hebben en er hun wagens op rijden, hebben altijd beweerd dat het niet waterstof maar Orgone is waarop hun auto’s rijden. Op de PESN website heb ik mijn idee gegeven over wat Orgone energie is en hoe deze energie geaccumuleerd wordt door de Joe Cell.

Hier is mijn verklaring van wat Orgone energie is en hoe deze door de Joe Cell aangetrokken wordt:

Theorie van de Joe Cell (engels)

Download theorie in PDF vormJoe Cell, nu ook in Nederland!

26-04-2006, Frank Bonte : www.nulpuntenergie.net

Het moment is gekomen dat ik voel dat de 0.groep voldoende kennis en specialisten in huis heeft om de zo genoemde JoeCell, te gaan ontwikkelen.

Het eerste patent stamt uit Januari 1867 nummer 60.986 verleend aan de Fransman Martin Ziegler omschrijving: accumulator voor een levende, niet electrische soort kracht/energie

Naderhand door Joe (schuilnaam) in Australië weer opgepakt.

Hoe de JC werkt is nog wonderlijk en nauwelijk wetenschappelijk te verklaren. Maar wonderen bestaan niet, als men weet hoe men om moet gaan met levensenergie (qi, pran, orgon,...). Veel wetenschappers en mensen zitten nog vast in hun denken = ratio. Ratio blokkeert het vrije stromen van levensenergie (orgon?)

Op het moment dat men dat kan loslaten en de dingen met open mind kan benaderen, zijn nieuwe ervaringen mogelijk. De afgelopen maanden hebben wij lessen van de Taoist Robert Yoe gehad, die voor mij bijgedragen hebben het project JC weer op te pakken. Het is er tijd voor.

Het zou diverse reeds mensen reeds gelukt zijn met het medium water, energie uit het Veld te transformeren. Dus geen H2O omzetting is hier bedoeld - cq waterstofgas.

Meer informatie: www.nulpuntenergie.net/diversen/joecell.htm
en www.vrijeenergiemachine.nlNulpuntsweekend 9-11 juni 2006

Presentatie Joe Cel

In het weekend van 9-11 juni is in het Drentse Drouwernerveen het jaarlijkse nulpuntsweekend gehouden georganiseerd door de nulpuntsgroep van Frank Bonte. Tijdens dit weekend hebben we een presentatie gehouden van de Joe Cell en een oproep gedaan aan belangstellenden om deze Joe Cell te gaan nabouwen. Het resultaat van deze succesvolle oproep is dat er momenteel een twintigtal bouwers zich hebben aangemeld waardoor we een representatieve groep hebben om de Joe Cell in Nederland te kunnen valideren op zijn vermeende wonderen.

Heeft u ook interesse dan kunt u zich nog steeds aanmelden bij Frank Bonte. Uw anonimiteit is gewaarborgd. Deelnemers kunnen hun ervaringen uitwisselen via een speciaal forum, waartoe alleen deelnemers toegang zullen krijgen. Tijdens dit weekend hadden we tevens het genoegen een van de ‘geestesvaders’ van de Joe Cell te mogen interviewen, Peter Stevens uit Australië. Een transcriptie van dit interview zal binnenkort geplaatst worden op deze website.


Het bouwen van een Joe Cell

Hier kunt u Peter Stevens zijn instructies voor het bouwen van een Joe Cell lezen. Een Joe Cell bouwen is relatief eenvoudig, om er echter een auto op te laten lopen en deze te tunen vereist wat meer werk. Indien u geinteresseerd bent om een Joe Cell na te bouwen vind u hier alvast de eerste informatie.

Lees verder (engels)

De meest uitgebreide manual die verkrijgbaar is op het internet is van de hand van Alex Schiffer en is hier te downloaden:

Joe Cell Manual van Alex Schiffer

U kunt hier de laatste updates van deze manual lezen:

Joe Cell Manual updates

Moch u geinteresseerd zijn in de spirituele aspecten van de Orgone en de Joe Cell in het bijzonder dan raad ik u aan Update 14 'The Life Force (Orgone), the Joe Cell and you' op pagina 195-204 van deze manual te lezen. U begint dan te begrijpen dat de Joe Cell veel meer is dan een vrije energie vinding.

 

On-line Joe Cell video's

Er zijn al een aantal Joe Cell demonstratie en instructie filmpjes in omloop en er komen er nog veel meer bij. U kunt er hier alvast een aantal zien:

Bekijk de filmsJoe Cell Seminar

30 Juli 2006; Salt Lake City, Utah, USA

Peter Stevens uit Australie zal een vijf uur durende workshop geven over de bouw van een Joe cell, het inbouwen ervan in een auto en het afstellen van de auto zodat deze erop gaat lopen. .

Peter Stevens

Peter Stevens van Byron New Energy

Lees verder (engels)

Joe Cell presentatie afgelast!

Door een gebrek aan onfhankelijk bewijs en validatie door de New Energy Congress van Peter Stevens' beweringen dat auto's kunnen lopen op een Joe Cell met de brandstofleiding los, heeft PESN besloten om de Joe Cell presentatie af te lasten voor het seminar van 30 juli in Salt Lake City in de Verenigde Staten.

Read moreNederlandse Joe Cell bijeenkomst

22 september 2006, Zaandam

BELANGRIJKE UPDATE

De Nederlandse Joe Cell groep is op 22 oktober 2006 bijeengekomen op een speciale bijeenkomst van de ‘nulpuntsgroep’en heeft daar zijn bevindingen uitgewisseld m.b.t de Joe Cell. Verschillende Joe Cell bouwers hebben deze bijeenkomst bezocht en ik heb zelf persoonlijk een presentatie gehouden over de Joe Cell. Ik heb hier mijn ervaringen gedeeld na maanden van experimenteren. Aan het einde van de presentatie heb ik wat nieuwe inzichten m.b.t. water gepresenteerd in zoverre ik denk dat ze relevant zijn m.b.t de Joe Cell.

Lees hier mijn nieuwe theorie over water en de Joe Cell (engels) 

Persoonlijke ervaringen
Om een lang verhaal kort te maken en niet om de hete brei heen te draaien, na maanden van experimenteren met de Joe Cell vielen mijn eigen experimenten tegen. Ondanks het feit dat ik vermoed dat ik stadium 3 bereikt had, kon ik met geen enkele zekerheid vaststellen of mijn Joe Cell inderdaad energie aantrok. Ik beweer niet dat mijn Joe Cell geen Orgone aantrok, ik beweer slechts dat ik het niet heb kunnen vaststellen. Ik kreeg de Joe Cell regelmatig zover om bubbeltjes te genereren die tot de dag erna aanwezig bleven. Echter ik heb echter geen zichzelf in stand houdend proces van bubbel generatie kunnen waarnemen in afwezigheid van een externe spanningsbron.

Meerdere soorten water zijn getest en er valt een groot onderscheid te maken tussen deze waters onderling, de één produceert significant meer bubbels  dan de andere. Ook  verschilt de hoeveelheid bruine troep in het water nogal van de kwaliteit van het water. Zuiver regenwater bleek het beste te zijn, zonder bruine troep vorming. Hiep, hiep, hoera voor de zure regens! Op een gegeven moment ontdekte ik dat de cel een minimale lading vasthoudt zelfs dagen nadat de spanning afgesloten was, maar ik kwam tot de conclusie dat dit potentiaal verschil verklaard kan worden door een Galvanisch effect en niet door een een Orgone bron. Ik had eerder overtuigende demonstraties gezien op YouTube van zichzelf herstellende Joe Cells met spanningen van 1 to 2 Volt die zich automatische weer herladen na te zijn ontladen. Dezelfde video’s lieten ook een significant magnetisch veld zien dat opgewekt werd door de Joe Cell zonder dat hier sprake was van een externe spanningsbron. Ik heb mijn cel getest op magnetische velden maar kon deze niet waarnemen nadat de spanning afgesloten werd. Magnetische velden werden wel geconstateerd tijdens het laden.
 
Andere ervaringen
Andere leden van de Nederlandse Joe Cell groep kwamen met heel verschillende resultaten. Sommigen waren ervan overtuigd dat ze stadium 3 bereikt hadden (belletjes die bleven na het afsluiten van de spanning) en hun bubbelvorming bleef waarneembaar tot een dag na het laden van de cel voor de duur van slechts 2 minuten. Andere aanwezigen ervoeren een misselijkheid nadat de Joe Cell operationeel werd. Ik heb dit met eigen ogen kunnen vaststellen bij sommigen. De nulpuntsgroep heeft een aantal sensitieven in haar midden die in staat zijn om deze subtiele energie waar te nemen en zij bevestigden dat de Joe Cellen die aanwezig waren op deze bijeenkomst deze vormen van energie genereerden. Enkelen reageerden zeer geagiteerd door de aanwezigheid van de Joe Cell. Omdat deze energieën niet gemeten kunnen worden met normale meetinstrumenten, moet ik deze ervaring van deze mensen wel accepteren. Een van de aanwezigen die naar zijn eigen zeggen niet over paranormale gaven beschikt, nam me bij de hand en zei me, “kijk nu eens naar je apparaat het produceert een witte rookwolk-achtige energie”. Maar hoe ik ook keek ik zag niks!

Conclusies
Ik geloof dat de Joe Cell wel degelijk een vorm van energie genereert alhoewel dit niet door mij persoonlijk kon worden vastgesteld, andere kwamen met overtuigende argumenten en verklaringen waar ik niet om heen kan. Ik accepteer daarom het feit dat er meer met de Joe Cel aan de hand is dan met het blote oog waarneembaar is, echter met betrekking tot mijn hoog gespannen verwachtingen ten aanzien van het aanwinnen en converteren van deze energie in een vorm die nuttig is als vervanging van olie, ben ik sceptischer geworden. Het simpele feit dat er nu honderden Joe Cell bouwers moeten zijn over de hele wereld en er slechts zo weinig in geslaagd zijn om er hun auto op te laten lopen, doet me geloven dat de claim of overdreven is of dat deze zeer moeilijke te dupliceren valt. Totdat er meer bewijs is dat de Joe Cell gebruikt kan worden om een auto op te laten rijden onder toeziend oog van onafhankelijke waarnemers, neem ik een sceptische houding aan.

Dit betekent niet dat ik niet in Sol Millin’s zijn experimenten en getuigenissen geloof waarin hij beweerde dat zijn auto op een Joe Cell gereden heeft met de brandstofleiding los. Sol is zonder enige twijfel een betrouwbaar en liefdevolle humanitaire mens waarvoor ik enorm respect heb m.b.t. zijn werk voor Byron New Energy en ik benadruk nogmaals dat ik absoluut geen twijfels heb m.b.t. zijn integriteit. Zijn beweringen staan daarom op zichzelf.

Echter op het moment dat ik deze update wilde afronden ontdekte ik nog dit laatste belangrijke nieuws:

1 November 2006, door Sterling D. Allan
Pure Energy Systems News
Copyright © 2006
Origineel artikel: Inventor runs engines on 'Proton Cell'

Citaat : "Een uitvinder in het Bundaberg gebied is in staat gebleken om zo’n vijftien verschillende motoren te laten lopen op enkel een Joe Cell, met de brandstofleiding los. Hij heeft me benaderd over een aanstaande demonstratie alsmede volledige onthulling over hoe zijn techniek werkt: hij heeft nauwgezet in samenwerking met mij dit artikel opgestelt.
De meeste van zijn motoren bevonden zich buiten een auto echter hij is ook in staat gebleken om voertuigen te laten lopen op deze motoren zonder brandstof toevoer naar de motor.
Gedeeltelijk door financiële beperkingen, zal het een maand of twee duren voordat hij klaar is om naar het New Energy Congress toe te komen om er een volledige reeks validatie testen uit te voeren. Dus dit rapport is vooral een aanhaling van BJ’s beweringen, met geen enkele andere geloofwaardigheid dan de man zijn woord en in zover het resoneert met wat al eerder bekend is vanuit andere verslagen”.
 

En aldus blijft het raadsel van de Joe Cell voortbestaan !!!


Joe Cell presentation   Joe Cell presentation

Joe Cell demonstratieReclame door Souls of Distortion

Souls of Distortion © 2006

Home: www.soulsofdistortion.nl